tisdag 27 juli 2010

Bjönnestenarna

Skärpning!


Klassiker som inte ens är värd ett namn, vilket upplägg


Vi satt mest och skammade oss



Vi gick och gick...och gick tills vi kom fram till ett ställe som skulle vara "det nya paradiset". Bror Anton hade hypat det här stället nått fantastiskt, till och med gett han choklad i förväg.
Över en kaffe började vi spana efter någonting värt att borsta upp, till vår besvikelse insåg vi ganska snabbt att det var ännu ett bottennapp vad gäller "svensk skhiit".
Jakob var dock desperat och hade mer ennergi änn oss andra så han fick stå för borstandet undertiden kaffekannan tömdes.
2 timmar senare var två klassiker fördiga för brilljering, resultatet blev vad det blev. Med tanke på att toppen täcktes av ca 3-4 decimeter jord orkade vi helt enkelt inte med att toppa ut. Dynamit är det enda som åker med i packningen nästa gång - spräng det

4 kommentarer:

caroline sa...

SPRENG SKITEN!!!!!!

David Sjoquist sa...

Har vi någon plan? tänk på att "dreten" ligger på fiendemark så det måste utföras med ytterst perfektion. Carro, står du för dynamiten så lägger jag upp planen. Om vi följer jaktlinjen upp och viker av vid pass 17 borde vi vara utom synhåll.

caroline sa...

jeg synes vi skal gå inn ved pass 18. Det minsker sannsynligheten for å bli oppdaget, i og med at vi fikk anbefalt veien ved pass 17. jeg har en halvveis avtale ang dynamitt, men dette kan vi snakke mer om privat...

Jakob sa...

Bara släpp det nu och låt Bjönnestenarna stå kvar. Fienden kan vara farligare än vi tror. Nu sätter vi fokus på det redan legendariska projektet på Skeppsten "Titanic sittstart", oj oj oj vilken klassiker säger jag bara.